X
تبلیغات
رایتل

خواص گیاهان

کبر

کبر گیاهی بومی مدیترانه، در آب و هوای مرطوب و گرم کشورهای قبرس، ایتالیا، یونان، آفریقای شمالی و برخی مناطق آسیا به عمل می آید.این گیاه که در زمان قدیم در طب یونانی و عرب مورد استفاده قرار می گرفت، دارای خواص فراوانی است که در این مطلب از «ehow» به آن اشاره شده است.

* این گیاه کلسترول خون را کاهش می دهد.

* افزودن چند عدد کبر به گوشت کباب شده، مانع تشکیل ترکیب هایی می شود که به دی ان ای آسیب می رساند و در بروز بیماری قلبی و سرطان نقش دارد.

* ماده موجود در آن که در کلم بروکلی نیز وجود دارد، به کبد در از بین بردن مواد شیمیایی سرطان زا کمک می کند تا به دی ان ای سلول ها آسیب نرسد.

* کبر تازه کم چرب و کم کالری است و منبع عالی فیبر و آهن محسوب می شود.

* از آن جا که این گیاه غنی از سدیم است، بیماران مبتلا به فشار خون بالا و بیماران قلبی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

* این گیاه برای سیستم گوارشی مفید است، از اسهال پیش گیری و اشتها را زیاد می کند.

* حاوی ریز مغذی، آنتی اکسیدان و ویتامین های فراوانی است.

* منبع عالی کورستین (Quercetin)، نوعی آنتی اکسیدان عالی است. کورستین، خاصیت ضد باکتریایی، ضد سرطانی، ضدالتهابی و ضد درد دارد.

* نوعی ترکیب فلاونوئیدز موجود در آن مویرگ ها را تقویت می کند و مانع تشکیل لختگی خون می شود.

* در داروهای سنتی برای تسکین درد روماتیسم از آن استفاده می شود.

* ناراحتی و نفخ معده را از بین می برد.

خراسان نیوز